2016. március 14., hétfő

ManiCute - Holo

Az eheti témánkat a holografikus hatásban határoztuk meg. Ez az effekt máig nagyon népszerű a körömlakk mániások köreiben, nekem sem kellett sokáig kutatni, hogy van-e ilyen a készletemben ;-)


Az első ilyen lakkjaimat a Moyrától szereztem be (talán 2 éve??), a mai manihoz is őket választottam ki.: 4 holografikus és egy sima metál effektes lakkot használtam :)


Ezeknek a lakkoknak a szépsége igazán a napfényben mutatkozik meg, szerencsére sikerült elkapnom pár kósza napsugaracskát. Az eredmény pedig a kövektkező:


Szűrt fényben ilyen kis tompa, már-már matt hatásúnak tűnik pedig kentem rá szép fényes fedőlakkot 2 rétegben is :(




A nyomdázáshoz a Born Pretty Store BPL-024-es lemezéről választottam mintát, amit végül stamping decal technikával készítettem el.

Sajnálom, hogy a Moyra nem jött ki egy újabb, élénkebb vagy sötétebb színkből álló holo-kollekcióval mert ezek a színek bár szépek, de kicsit vérszegények. 

Lessétek meg a többiek mit alkottak mára:

5 megjegyzés:

  1. Szuper manikűr lett! Amúgy egyetértek veled, kár, hogy tényleg nem gyártottak még holo-kollekciókat. :( Egy sötétebb és egy neon verzióban is vagány lenne. Egyáltalán neon verzióban dobott már valaki piacra holo lakkokat?

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű, imádom, hogy ilyen sokszínű! Hát nem tudom, tudna-e a Moyra sötét holo lakkot, a világosnak is borzasztó a tartóssága, nem tudom, a sötét milyen lenne, még rosszabb.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...