2014. május 11., vasárnap

Colourful NAC #2 From green to blue

Kicsit megcsúszva, de hozom a Colourful kihívás következő maniját.
Eredetileg itthon töltöttem volna a hétvégét, ezért úgy voltam vele, hogy majd szombaton meló után közzé teszem, de aztán változott a program és a hétvégét a páromnál töltöttem így csak most jutottam el odáig, hogy megírjam ezt a bejegyzést. Szerencsére Thimmyke bőven hagyott időt az inlikzes bigyóban a linkünk feltöltésére, úgyhogy nem maradtam ki ebből a körből sem. Hurrá :)
Na de térjünk a tárgyra, a mai (vagyis tegnapi) feladat a kék-zöld skálán mozgó színek használatával készített manikűr. Én elég gyakran nyúlok a kék árnyalaitaihoz, úgyhogy a nehézséget csak a lakkok kiválasztása okozott :)

Mivel az előző körben "sok" színt használtam, és nem akarok minden alkalomra papagáj körmöket csinálni, most kettőre szűkítettem végül a listát és egy egyszerű manikűrt készítettem:
Persze csak utólag vettem észre, hogy lehetett volna még mit pucolni a kezemen. De ma már más manikűrt viselek így nem tudom újrafotózni :(
Mivel a celluxszal továbbra sem vagyunk puszipajtik ezért szabadkézzel festettem fel a hosszanti csíkos mintát a körmeimre, majd kis virág alakú flitterekkel díszíttettem :)

4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...