2014. május 9., péntek

NOTD: Baltic Sands

Nem bírtam magammal és megvettem a Lovely újabb Baltic Sand kollekciójából is a kéket. A korábbi kollekcióból is csak a kékes verzió fogott meg igazán. A Rióból viszont mind a három megvan már :D

Na de most a két kékes Baltic Sand lakkal készült manikűrt szeretném megmutatni nektek. Semmi extra, de a mai munkanap nem is érdemel ünnepi körmöket :P
Még mindig nem tudom megunni a Nr3-as (miért nincs ezeknek valami normális nevük???) vagyis a világosabb kék lakkot. Ez volt az első sand lakkom, és a mai napig imádom :)

A Nr6, vagyis a sötétebb kék már egy ideje a kívánságlistámon volt, de valahogy mindig elkerültük egymást a boltokban. Végül a legutóbbi Rossmanos akció során sikerült lecsapnom rá. Kevésbé csillámos mint a társa, nekem valamiért a bársony jut mindig eszembe róla az érdes felület ellenére. Olyan finom fénye van :)
Nem akartam, hogy túl snassz legyen csak a két szín váltakozása, ezért megpróbáltam nyomdázni a világosabb lakkra egy sötét kék Rose Nail lakkal. Bizonyos szögből határozottan látszik a minta, míg más szögből szinte észrevehetetlen :)

3 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...