2015. január 10., szombat

Elfeledett lakkok #1

Az év végi leltár során rájöttem, hogy rengeteg lakkom van, amiket még ki sem próbáltam csak megvettem vagy ajándékba kaptam és azóta a dobozban csücsülve várja, hogy sorra kerüljön. Mivel amolyan lakk-stop félét tartok most, jól jön, hogy mégis vannak "új" lakkjaim :)

A mai mankűrhöz is egy eddig ki sem próbált glitteres fedőlakkot és egy francia manikűrhöz való miss sporty lakkot használtam. A végeredmény szerintem nem is lett rossz, úgyhogy meg merem mutatni nektek is :)



Nem csak a lakkok, de az alkalmazott technika is új volt számomra. A jelly sandwich-et már régóta ki akartam próbálni. Az egyetlen dolog, ami visszatartott, az az volt, hogy a glitteres lakkjaim elég lassan száradnak és egy örökkévalóságig tartott volna megcsinálni velük egy ilyen manikűrt. 

Szerencsére belefutottam egy szuper tutorialba a Lust for luster oldalon. Konkrétan ebbe itt: How-to-apply-glitter-nail-polish-properly

Ciki, nem ciki nekem eszembe nem jutott volna szivacsot használni a glitterek felviteléhez, de a módszer tényleg működik. Még a gagyi 200 forintos Rose Nail lakkok is használhatóvá válnak így. Szóval örök hálám a dolog kitalálójának :)

Lépésenként


Használt lakkok:


Ennyi fogyott az üvegből egy manikűrhöz, korábban ki sem nyitottam. De az igazat megvalva nem bánom, hogy ez a módszer zabálja az amúgy lassan száradó gagyi színtelen lakkot, amiben a glitterek úszkálnak ^^
(Főleg, hogy addig nem veszek új lakkot, amíg az itthoniak számát 200-ra le nem viszem)

A fogyás mértéke
Magában is szép volt, de egy kis hópelyhes mintát úgy éreztem még elbír. Csak szolidan, fehér színnel nyomdázva, szinte észrevétlenül...

A nyomdázáshoz a Born Pretty Store BP-01-es lemezét használtam. Szuperül felveszi a nyomdapárna a mintát, az előző generációs lemezeikhez képest ég és föld a különbség :)

3 megjegyzés:

  1. Nahát én még sosem próbáltam ki ezt a glitteres-szivacsos módszert :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett, én is ki fogom próbálni ezt a módszert! :) Holnap állítólag esni fog a hó, hogy a manikűröd teljesen aktuális lesz!!! De ha mégsem esne, amit nagyon bánnék, akkor legalább a körmeiden látható. :)

    VálaszTörlés
  3. Csodaszép lett, olyan hercegnős :) Glitteres lakkokat meg szivaccsal a legjobb feltenni, én is mindig így használom őket.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...