2014. december 31., szerda

Az idei utolsó...

Én ezzel a kis rendhagyó bejegyzéssel búcsúztatom az Óévet. Nem készültem külön szilveszteri manikűrökkel, pedig kismillió csilli-villi fedőlakkot vettem az utóbbi időben, de mire használni kellett volna őket valahogy elment a kedvem az egésztől. Voltatok már így??? 

No mindegy, a gépemen pakolászva viszont találtam pár befotózott manikűrt, amiket eddig nem mutattam nektek. 

Ne gondoljatok semmi extrára, meg van az oka, hogy miért nem mutattam meg őket akkor, amikor készültek, de az idei évet ezek közzé tételével lezártnak tekintem :)
Az elsőről csak egy képem van, aminek nagyon prózai az oka. Elfelejtettem befotózni, pedig nagyon szerettem viselni. Sokáig tervben volt, hogy újra megfestem, de valahogy mindig elmaradt. Viszont pont ez volt a kezemen, amikor megkaptam a Catrice pelyhes fedőlakkját úgyhogy egy képem mégis van róla. Bár sok nem látszik belőle :)


Senkit ne tévesszen meg a kép, a kezemben szereplő lakkot nem tartalmazza a manikűr, ne is keressétek a körmömön ;-)



A második egy nem olyan régen készült manikűr. Kb fél napig viseltem csak, mert megharagudtam rá. Igen, képes vagyok haragudni egy lakkra :)
A történet dióhéjban: egyik nap egy kedves kolléganőm kezén láttam egy baromi jó grafitszürke lakkot amiért egész nap csorgattam a nyálam. 
Mint kiderült egy olcsó kis Lora lakkról van szó, úgyhogy igyekeztem minél előbb beszerezni, mert úgy éreztem ez az árnyalat Must have. Ha megnézitek a fenti képet, akkor az üvegben látszik, hogy mit láttam meg én ebben a lakkocskában.


Ami miatt végül megharagudtam rá, az az hogy, hogy a körmeimen inkább egy szimpla ezüst lakknak látszik és nem látom benne azt a dögös feketés árnyékot, amit Ági körmein csodálgattam egész nap. Szóval most így vagyunk ezzel a lakkal. Szeretem is meg nem is. Egyébként egy közepes rétegben már jól fed, szóval lehetne ez szerelem is...lehetne...



Végül a harmadik manikűr egy kissé már poros darab. Még a régi fényképezőmmel készültek a képek, nem is lettel túl jók, pedig a mani maga szerintem klassz volt.


Az elkészítéséhez csak a képen látaható két végű Essence lakkot használtam. Meg egy kis mattító Lovely-t a szegecses körmeimen, hogy adjak neki egy plusz csavart.


Hát ezek lennének a mappám utolsó képei az idei évre. Köszönöm, hogy olvastátok az irkálmányaimat és a sok kedves kommentet. Remélem jövőre is velem tartotok. 
Azt megsúgom, hogy a januárt egy lakk-leltárral fogom indítani ;-)

Végül, de nem utolsó sorban szeretnék mindenkinek boldog Új évet kívánni!

3 megjegyzés:

  1. Boldog Új Évet! Remélem jövőre is jó sok bejegyzés lesz, szeretem a blogodat olvasgatni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat. Az ilyen visszajelzések nagyon jól esnek :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...