2014. április 22., kedd

33DC : Most used colour polish (#2)

Kihívásunk második témája a leggyakrabban használt színes körömlakkunk bemutatása volt, ami elsőre nehéz választásnak tűnt.  Nekem nincs egy konkrét kedvencem, de leggyakrabban talán a NYC 320-as Blue Sky árnyalatát veszem a kezembe, így most is ehhez a lakkhoz nyúltam.

Tényleg sokszor használom, még ha a blogon nem is látszik ez annyira egyértelműen :)

Nagyon sok ötletem volt mára, végül egy egyszerű manikűr mellett döntöttem. Úgy gondoltam, hogy a lényeg most magán a lakkon van, a díszítésre még lesz sok-sok alkalom a kihívás során 
Nem akartam túlcsicsázni, hogy maga a lakk 100%-osan érvényesülni tudjon, de mégsem akartam egy csupán egy színből álló manikűrrel jönni a kihívásra ezért a gyűrűs ujjamba vittem egy kis csavart ;-)
Fehér alapra (Lovely) spirálmintát készítettem az Essence Glorious Aquarius topperéből fogpiszkálóval kihalászott glitterekkel.
Soha nem tudom eldönteni erről a lakkról, hogy mi is a pontos színe, mert az égszínkék (sky blue) számomra nem ez. Bizonyos fényviszonyok mellett inkább zöldesnek látom, de a zöld színt is szeretem szóval igazából mindegy is, hogy minek nevezzük szeritnem szép és kész :)

Lámpafénynél ilyen arcát mutatja:

4 megjegyzés:

  1. Szép lett :) Nagyon tetszik a lakknak a színe :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is nagyon tetszik :) Az a kék meseszép :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a kék csodás és jó lett a manid is :)

    VálaszTörlés
  4. Ritkán használok hasonló színt, de Neked tényleg jól áll! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...