2015. október 21., szerda

TESZT! Titanium - Pearl - The GlamoureX factor

Biztos láttátok már Lexánál az Avon új Molten Metal szépségeit, legalábbis 3-at az 5 darabos kollekcióból. Egyet én is megrendeltem, még mielőtt láttam volna ezt a bejegyzést vagy bármilyen swatchot ezekről az új lakkokról, szóval teljesen "vakon" csaptam le a Titaniumra.

Jól meg is lepődtem mert a folyékony/olvadt fém fantázianév alatt fólia hatású lakkot vártam, nem egy ilyen szemcsés-glitteres homoklakkot. Persze ettől függetlenül szép-szép, de na... nem erre számítottam :)


Amikor megkaptam a csomagot üvegben nagyon ismerősnek tűnt a színe és megijedtem, hogy a korábbi Mineral Crush Pearl-jét hasznosították újra. Itthon gyorsan össze is hasonlítottam őket és szerencsére teljesen mások már az üvegben is. Huhh

A nagy lakk pakolgatás-keresgélés közben a kezembe akadt egy eddig még nem próbált Catrice lakkocska is, ami viszont színét tekintve kísértetiesen hasonlított az új szerzeményemre, ezért muszáj volt egymás mellé kennem őket.
Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, mert a képre nézve ti is láthatjátok, hogy felkenve teljesen más a 3 lakk, de szerintem baromi szépek együtt :)

Már az egymás mellé tett üvegeknél is látszik, hogy a Mineral Crush Pearl (bal) sokkal melegebb, rózsaszínesebb tónusú, ráadásul nagyobb glitterek is helyet kaptak benne. 

A Catrice The GlamoureX factor (jobb) viszont az üvegben még nagyon hasonló színt mutat a középső, Titanium névre hallgató Molten Metal lakkal. 
A Catrice felkenve világosabb és sárgásabb, na meg persze a finish is teljesen más, de ezt tudtuk előre :)


Az Avon lakkokat 2, míg a Catrice lakkot 3 rétegben kentem fel. Fedőlakkot nem használtam. 

Mindkét Avonos lakkról elmondható hogy az állaguk sűrűbb az átlagosnál, könnyen kezelhetőek és viszonylag gyorsan száradnak. A felületük enyhén érdes, homok hatású. A Pearl picit karcosabb, gondolom a nagyobb glitterek miatt :)
A lemosásuk ennél fogva nem könnyű menet, mégsem mondanám őket extra tartósnak.

A Catrice lakk fedése sokkal gyengébb, de ez nem is egy glitterekkel teletömött csoda. Ettől függetlenül nagyon szép és közelebb áll az általam elképzelt olvadt fémhez ;-)
3 réteget kellett belőle használnom, de a száradással így sem volt gond. Az ecsete lekerekített, én ezt a típust jobban szeretem a hagyományosnál, de az Avon egyenes ecseteivel sem volt gondom a lakkozás során.


Középsőujj: Avon Mineral Crush Pearl
Gyűrűsujj: Catrice 24 The GlamoureX Factor

Mutató- és kisujj: Avon Molten Metal Titanium

Megvan nektek valamelyik lakk vagy tervezitek a megvételét? :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép árnyalatok! Meg kell néznem, hogy nálunk, Romániában, kapható-e ez az új kollekció. :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...